• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
DSK sesizeaza justitia contra utilizarii initialelor sale de un bordel din Belgia

DSK sesizeaza justitia contra utilizarii initialelor sale de un bordel din Belgia

Dominique Strauss-Kahn, fostul director general al Fondului Monetar International, va sesiza justitia contra utilizarii initialelor sale de proxenetul Dominique Alderweireld, supranumit "Dodo la Saumure", care a decis ca noul sau bordel din Belgia sa se numeasca "DSK", informeaza AFP.

Inaugurarea stabilimentului "DSK" - al carui nume ar veni de fapt, potrivit patronului sau, de la "Dodo Sex Klub" - era prevazuta pentru miercuri, in orasul belgian Blaton, aflat in apropiere de frontiera franceza. 

Anuntand saptamana trecuta deschiderea acestui bordel, al cincilea pe care il detine in Belgia, proxenetul francez a spus ca utilizarea acestui nume este "o ironie" si o buna reclama.  Bordelul "DSK", care va avea drept angajati "sapte fete si un transsexual", este "o casa de toleranta care va avea o masa de dans si mai multe camere", a adaugat Dodo la Saumure. 

Proxenetul francez intentioneaza sa deschida un al saselea stabiliment in Belgia, "Carlton Club", al carui nume face aluzie la un celebru caz de proxenetism din Franta, denumit "Afacerea Carlton din Lille". 

DSK a fost arestat pe 14 mai 2011 si a fost acuzat de agresiune sexuala, la New York, intr-un moment in era considerat principalul favorit al stangii la alegerile prezidentiale din 2012 din Franta, castigate in cele din urma de socialistul François Hollande.


1 mai 2014 11:20
Modifică setările cookies