• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Doua angajate ale clubului care a ars Constanta, intoxicate cu fum. De la ce a izbucnit incendiul de duminica seara

Doua angajate ale clubului care a ars Constanta, intoxicate cu fum. De la ce a izbucnit incendiul de duminica seara

Dupa tragedia din Bucuresti, un alt semnal de alarma a venit din Constanta. Zeci de oameni au fost evacuati dintr-un local aflat la demisol dupa ce un incendiu a izbucnit de la panoul electric. 

Fumul gros a cuprins o buna parte din cladire, iar oamenii, panicati, s-au inghesuit sa iasa pe o singura usa. Din fericire, doar doua angajate au avut nevoie de ingrijiri medicale pentru ca s-au intoxicat cu fum.

Tanar: "Dintr-o data s-a simtit putin miros de fum, barmanii au cautat si se tipa dupa un extinctor. S-a tipat in tot pub-ul sa se evacueze. S-a imbulzit lumea pe scari."

Incendiul a izbucnit in jurul orei 20:00.Se pare ca din cauza suprasolicitarii, un panou electric al clubului ce functioneaza in subsolul Casei de Cultura A Sindicatelor din Constanta a luat foc.

In acel moment, in club erau in jur de 30 de oameni, sustin martorii. Doar ca fumul gros a ajuns si la etaj, unde functioneaza un cazino. Si de acolo au fost evacute imediat toate persoanele, asa ca bilantul a ajuns la aproximativ 80.

Tanara: "Ospatarii strigau dupa extinctoare, erau foarte panicati si noi stateam, nu stiam daca sa ne ridicam sau nu... daca este ceva grav si am iesit, ne-a spus un ospatar sa fugim de acolo."

Din cauza incendiului s-a oprit si curentul, iar oamenii, panicati, au navalit spre usa, unde s-au imbrancit. Intre timp, la fata locului au ajuns pompierii, care au intervenit de urgenta.

In cladirea Casei de cultura din Constanta functioneaza doua cluburi si doua cazinouri.


2 noiembrie 2015 09:28
Modifică setările cookies