• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Dosarul de candidatura a Bucurestiului la organizarea unor meciuri de la Euro-2020, transmis la UEFA

Dosarul de candidatura a Bucurestiului la organizarea unor meciuri de la Euro-2020, transmis la UEFA

Dosarul de candidatura a orasului Bucuresti la organizarea unor meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal din anul 2020 a fost transmis, joi, la UEFA, se arata intr-un comunicat al Directiei Informare si Relatii Publice a Ministerului Afacerilor Interne.

"Completarea si finalizarea celor 12 sectiuni ale dosarului de candidatura au necesitat un efort complex in care au fost angrenate structuri guvernamentale, Primaria Municipiului Bucuresti, Federatia Romana de Fotbal, alte institutii si organizatii. Dosarul de candidatura contine prezentari ale unor aspecte juridice, politice, economice, sportive, de infrastructura, de dezvoltare durabila, responsabilitate sociala si de tehnologia informatiei relevante pentru organizarea EURO 2020, precum si o descriere amanuntita a facilitatilor existente pe Arena Nationala, a spatiilor adiacente si a dezvoltarilor care vor avea loc in proximitatea stadionului si in oras, pana in anul 2020. Dosarul este insotit de harti, planuri si imagini, precum si de garantii emise de autoritatile romane privind angajamentul de a indeplini cerintele formulate de UEFA pentru organizarea jocurilor din cadrul EURO 2020", precizeaza comunicatul.
 
Presedintele de onoare al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat ca Romania are sanse importante de a primi organizarea unor meciuri din cadrul Euro-2020.
 
Campionatului European din 2020 va fi organizat in 13 orase europene diferite. Dosarele de candidatura vor fi depuse pana cel tarziu la 25 aprilie 2014, iar Comitetul Executiv al UEFA va alege cele 13 orase in septembrie 2014.

25 aprilie 2014 08:51
Modifică setările cookies