• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Detectiv privat: Whitney Houston a fost asasinata de traficanti de droguri

Detectiv privat: Whitney Houston a fost asasinata de traficanti de droguri

Un detectiv privat din Statele Unite a declarat ca detine o inregistrare video care demonstreaza faptul ca Whitney Houston a fost asasinata de traficantii de droguri din Los Angeles, informeaza dailymail.co.uk.

Paul Huebl afirma ca a predat FBI aceasta inregistrare video care demonstreaza ca renumita cantareata americana a fost omorata din cauza unei datorii pe care o avea la traficantii de droguri din Hollywood, transmite Mediafax.

Potrivit raportului medicilor legisti, artista americana a murit inecata in cada din camera ei de hotel din Los Angeles, dupa ce luase un cocktail de cocaina, marijuana si cateva medicamente.  

Potrivit unor zvonuri deocamdata neconfirmate, cantareata ar fi datorat acelor traficanti suma de 1,5 milioane de dolari.  

Paul Huebl a spus ca artistei i-a fost livrata cocaina in camera ei de hotel, cu o zi inainte de deces, si cantareata a putut fi auzita spunand: "M-am saturat de aceste mizerii".  Totodata, el afirma ca Whitney Houston a fost hartuita de acei traficanti de droguri care incercau sa isi recupereze datoria. 

Acelasi detectiv privat sustine ca detine probe care atesta faptul ca apartamentul in care era cazata Whitney Houston a fost rascolit, prezentand urmele unei lupte violente.  Paul Huebl spune ca a prezentat aceste dovezi biroului FBI din Chicago, sperand ca aceasta agentie federala americana va initia o ancheta oficiala.


27 decembrie 2012 12:15
Modifică setările cookies