• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Depeche Mode canta la Bucuresti pe o scena unica in lume, conceputa de Anton Corbijn

Depeche Mode canta la Bucuresti pe o scena unica in lume, conceputa de Anton Corbijn

Scena pe care Depeche Mode va concerta la Bucuresti va avea un design special, unic in lume, bazat pe elemente vizuale impresionante, intregul concept scenografic fiind gandit de celebrul Anton Corbijn, responsabil pentru designul si fotografiile albumului "Delta Machine", potrivit Emagic.

Concertul organizat de Emagic va avea loc miercuri, pe Arena Nationala din Bucuresti. Celebri pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher nu isi vor dezamagi fanii nici de aceasta data, scena, a carei constructie a inceput deja pe Arena Nationala din Bucuresti, fiind una cu adevarat speciala, unica in lume.
 
Designul inovator a fost gandit de Anton Corbijn si are la baza elementele grafice care se regasesc si in noua identitate vizuala a trupei. Practic, logoul Depeche Mode a fost sursa de inspiratie pentru uriasele ecrane de proiectie ce vor asigura un spectacol video impresionant. De altfel, echipa de productie a trupei va veni cu propriile instalatii de sunet si lumini, peste 700 de kilowati asigurand reusita unui show electrizant.
 
Scena a fost transportata din Germania cu ajutorul a opt tiruri, pentru asamblarea sa fiind necesare trei zile si o echipa de peste 140 de tehnicieni. Acestia vor avea la dispozitie patru motostivuitoare si o macara de 60 de tone pentru a putea ridica intreaga constructie, care masoara 21 de metri in deschidere si 15 metri in adancime. Podiumul se afla la o inaltime de 2,4 metri, acoperisul fiind montat la 15,5 metri fata de sol.
 
Cel mai asteptat eveniment al sezonului va avea loc miercuri, pe Arena Nationala, accesul publicului fiind posibil incepand cu ora 17.00, la toate cele trei intrari amenajate, pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu si strada Pierre de Coubertin. In jurul orei 19.45 va incepe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.

13 mai 2013 13:30
Modifică setările cookies