Debauve et Gallais, ciocolateria regilor Frantei si una dintre cele mai bune 10 din lume, deschisa in Bucuresti |
||
Ciocolateria Debauve et Gallais, recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune zece din lume, potrivit topurilor din domeniu, va fi inaugurata, miercuri, la Palatul Cesianu-Racovita din Capitala, informeaza un comunicat.
La evenimentul organizat miercuri vor participa Bernard Poussin, mostenitorul afacerii, si Francois Saint-Paul, ambasadorul Republicii Franceze la Bucuresti.
Intr-o istorie de peste 200 de ani, ciocolata oferita de casa Debauve et Gallais ramane una dintre cele mai bune zece din lume, spun cunoscatorii si topurile din domeniu.
Creata de Sulpice Debauve, farmacistul casei regale franceze, este un produs care intruneste trei principii de baza: placerea gustativa, virtutea terapeutica si continutul de cacao de calitate.
In continutul ciocolatei Debauve et Gallais se gasesc ingrediente care sunt inaccesibile celor care nu sunt farmacisti specializati si atestati, potrivit comunicatului. Cu toata tehnologia din prezent, calitatile acestei ciocolate se pot obtine si mentine doar in conditiile unei productii artizanale - un principiu riguros al ciocolatierilor de la Louvre, potrivit aceleiasi surse.
"Nu avem nicio intentie sa inundam lumea cu ciocolata noastra. Preferam sa ramanem ciocolatierii unei minoritati, cea a cunoscatorilor care apreciaza produsul nostru si calitatea lui inalta", declara Bernard Poussin, directorul general Debauve et Gallais, aflat zilele acestea intr-o vizita la Bucuresti, pentru a sustine franciza deschisa in Romania.
24 septembrie 2014 17:22 |