• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
David Beckham lanseaza o linie vestimentara

David Beckham lanseaza o linie vestimentara

David Beckham si partenerul sau de afaceri, Simon Fuller, s-au aliat cu compania Global Brands, care distribuie hainele unor marci precum Calvin Klein si Tommy Hilfiger, pentru lansarea unei colectii vestimentare.

Global Brands a anuntat ca se bucura de colaborarea cu David Beckham, datorita "statutului sau de vedeta sportiva", acesta fiind totodata "unul dintre simbolurile mondiale ale modei masculine", transmite contactmusic.com, preluat de Mediafax.
 
"Simon si eu colaboram de mai multi ani si nimeni nu intelege mai bine ca el artistii si detinatorii de drepturi de autor", a declarat David Beckham despre implicarea lui Simon Fuller in lansarea liniei vestimentare.
 
Compania Global Brands si-a exprimat anterior interesul pentru crearea de marci vestimentare in parteneriat cu o serie de vedete importante din sport si showbiz.
 
David Beckham urmeaza astfel exemplul sotiei sale, Victoria, care si-a lansat propria marca vestimentara, in colaborare cu Simon Fuller, in 2008.
 
Fostul fotbalist David Beckham s-a casatorit cu Victoria Adams, membra in fostul grup pop Spice Girls, pe 4 iulie 1999, iar cei doi au impreuna patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven. Beckham a devenit faimos si datorita stilului sau vestimentar si tunsorilor pe care le purta in anii 2000. De asemenea, fostul sportiv a fost imaginea mai multor branduri de moda pentru barbati, intre care Armani si H&M.

7 decembrie 2014 10:18
Modifică setările cookies