• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cristian Cioaca ramane in arest

Cristian Cioaca ramane in arest

Cristian Cioaca, judecat pentru uciderea sotiei sale, ramane in arest, dupa ce magistratii Tribunalului Arges au respins, marti, cererea acestuia de revocare a arestarii preventive, decizia nefiind defintiva, informeaza Mediafax.

Potrivit aparatorilor lui Cioaca, in cererea de revocare a arestarii preventive s-a invocat faptul ca o parte dintre probele in baza carora s-a luat masura arestului au fost administrate ilegal.
 
Tribunalul Arges a respins cererea lui Cristian Cioaca, astfel ca acesta ramane in arest. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Pitesti.
 
Politistul a fost adus, marti dimineata, la Tribunalul Arges, incatusat si sub escorta de la Penitenciarul Colibasi, pentru un nou termen al procesului.
 
Cristian Cioaca a sustinut in fata magistratilor ca in 29 august 2007 a avut singura discutie cu Elodia Ghinescu despre posibilitatea de a divorta, iar in noaptea de 29 spre 30 august 2007, cand procurorii sustin ca si-a ucis sotia, el a fost plecat la Pitesti, la o femeie martora in dosar, cu care avea o relatie la acel moment. El a adaugat ca avocatii familiei Ghinescu nu au probe, ci se bazeaza doar pe presupuneri, iar rechizitoriul este "un scenariu fantezist fabricat".

Cristian Cioaca este incarcerat la Penitenciarul Colibasi.
 
In 30 ianuarie, Cristian Cioaca a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme pentru omor calificat si profanare de morminte, dupa mai bine de cinci ani de la disparitia sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu.
 
In octombrie 2007, intr-o rapa langa Rasnov au fost gasite uniforma de politist a lui Cioaca, alte obiecte ale acestuia si ale Elodiei.
 
Elodia Marilena Ghinescu a disparut de acasa la sfarsitul lunii august 2007, insa Cristian Cioaca, atunci politist la Politia din Arges, a anuntat disparitia acesteia abia in 5 septembrie 2007, la solicitarea sefei lui.

1 mai 2013 12:51
Modifică setările cookies