• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Coreea de Nord denunta vaicarerile triste ale lui Obama, pe care il considera un ratat

Coreea de Nord denunta "vaicarerile triste" ale lui Obama, pe care il considera "un ratat"

Regimul Kim Jong-Un a catalogat drept "mizerii" si "vaicareli triste" criticile presedintelui SUA, Barack Obama, referitoare la Coreea de Nord, numindu-l "ratat" pe liderul de la Casa Alba.

Barack Obama a declarat zilele trecute ca regimul Kim Jong-Un se va prabusi intr-o buna zi, numind Coreea de Nord drept "cea mai izolata, cea mai sanctionata si cea mai alienata natiune de pe Terra".

"Tipul de autoritarism din Coreea de Nord aproape ca nu poate fi reprodus. Este un regim brutal, opresiv si, drept efect, nu isi poate nici macar hrani propriul popor. Peste un timp veti vedea ca un astfel de regim se va prabusi", a afirmat Obama. 

Insa Coreea de Nord a replicat, afirmand ca Obama este "un ratat" obsedat sa mentina ostilitatea fata de Phenian. 

"Afirmatiile lui Barack Obama sunt mizerii", a reactionat un purtator de cuvant al Ministerului nord-coreean de Externe, citat de agentia oficiala KCNA. 

"Recentele declaratii facute de Barack Obama sunt doar vaicarelile triste ale unui ratat inghesuit intr-o colt stramt in toate confruntarile cu Coreea de Nord", a adaugat oficialul de la Phenian.  "Nu putem fi socati sa vedem ca Obama este atat de preocupat sa mentina aversiunea si ostilitatea fata de un stat suveran", a insistat oficialul.


25 ianuarie 2015 13:06
Modifică setările cookies