• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Compania rusa care detinea avionul prabusit in Sinai nu isi platise angajatii de doua luni

Compania rusa care detinea avionul prabusit in Sinai nu isi platise angajatii de doua luni 

Kogalimavia, compania rusa care detinea avionul de linie Airbus 321-200, care s-a prabusit sambata in desertul Sinai, cu 224 de persoane la bord, nu-si platise salariatii de doua luni, a raportat luni Inspectoratul rus pentru munca (Rostrud), potrivit RIA Novosti. 

"In aceste momente se stabileste la cat se ridica datoria totala", a declarat un purtator de cuvant al Rostrud, citat de EFE si preluat de Agerpres.

Avionul companiei ruse Kogalimavia care s-a prabusit sambata in peninsula Sinai cu 224 de persoane la bord s-a dislocat in aer inainte de a lovi solul, a declarat duminica, la Cairo, seful expertilor in aeronautica din Rusia, relateaza AFP.  

Ipoteza dislocarii in zbor este considerata ca fiind cea mai plauzibila de experti, avand in vedere dispersarea fragmentelor.  

Autoritatile au anuntat sambata ca au gasit fragmente de avion si corpuri neinsufletite intr-un perimetru care se intinde pe o raza de 8 kilometri

Aproape toate victimele sunt de nationalitate rusa. Printre pasageri se aflau patru ucraineni si un cetatean din Belarus.

Desi prabusirea avionului a fost revendicata de gruparea jihadista Statul Islamic, autoritatile ruse considera mai plauzibila varianta unei defectiuni tehnice sau cea a unei erori umane, respingand ipoteza unui atac terorist. 


2 noiembrie 2015 12:49
Modifică setările cookies