• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Coliziune intre un tren de pasageri din R.Moldova si un marfar in apropiere de Moscova. Cel putin patru morti

Coliziune intre un tren de pasageri din R.Moldova si un marfar in apropiere de Moscova. Cel putin patru morti

UPDATE Un tren de pasageri si unul de marfa s-au ciocnit, marti, in apropiere de Moscova, provocand cel putin doi morti si mai multi raniti, relateaza Russia Today, in pagina electronica.

"Informatiile initiale sugereaza ca sunt mai multe persoane decedate si ranite", a declarat o sursa din cadrul politiei, citata de Itar-Tass, in pagina electronica.
 
Serviciul de presa al Departamentului Politiei Transporturilor a anuntat ca trenurile s-au ciocnit intre statiile Bekasovo si Naro-Fominsk, situate la circa 55 de kilometri de centrul Moscovei.
 
Ministerul Transporturilor din Republica Moldova a anuntat ca trenul de pasageri implicat in coliziunea din apropiere de Moscova se deplasa pe ruta Moscova-Chisinau.

Potrivit Jurnal de Chisinau, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor din Republica Moldova a confirmat implicarea trenului Moscova-Chisinau in accidentul feroviar din Rusia.

Potrivit primelor informatii, patru persoane au decedat, iar alte 15 au fost ranite grav. O echipa de experti din cadrul CFM (Calea Ferata din R.Moldova) urmeaza sa se deplaseze la fata locului pentru a acorda ajutor pasagerilor. De asemenea, Ministerul Transporturilor urmeaza sa puna pe linie un alt tren pentru a evita perturbarea traficului.

Potrivit martorilor oculari citati de PRO TV Chisinau, marfarul a lovit ultimele doua vagoane ale trenului de pasageri. In urma impactului, acestea au deraiat.

 

20 mai 2014 13:32
Modifică setările cookies