• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
COD PORTOCALIU de vreme rea in 15 judete. Bucurestiul, sub zapada

COD PORTOCALIU de vreme rea in 15 judete. Bucurestiul, sub zapada

Cand credeam ca am scapat de amenintarea zapezilor, iarna ne mai da o lovitura. La ora 04.00 a intrat in vigoare un nou cod galben de vreme rea, valabil in 15 judete, dublat de un cod portocaliu, cu ninsori si viscol, in sudul tarii, inclusiv Capitala.

Guvernul a instituit un comandament de iarna pentru a urmari situatia din zonele afectate. La aceasta ora nu exista drumuri inchise in Capitala si imprejurimi, dar se circula cu dificultate, in conditii de iarna, si soferii sunt indemnati la prudenta maxima.
 
Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca pe foarte multe artere rutiere din tara circulatia auto se desfasoara dificil, in conditii de iarna, insa la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere.
 
De asemenea, nu sunt semnalate probleme in traficul feroviar si nu exista porturi sau aeroporturi inchise din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. In judetul Maramures, din cauza viscolului, s-a instituit restrictie de tonaj (7,5 tone) pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmatiei.
 

26 martie 2013 08:19
Modifică setările cookies