• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cod galben de vant in tot sudul tarii, inclusiv in Bucuresti

Cod galben de vant in tot sudul tarii, inclusiv in Bucuresti

UPDATE Codul galben de vant valabil sambata dupa-amiaza a fost extins si pentru Capitala, Ilfov si alte cinci judete din sud, conform unei noi atentionari nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Astfel, in Bucuresti, Ilfov si, local, in judetele Giurgiu, Dambovita, Prahova, Ialomita si Calarasi, vor fi, pana la ora 18.00, intensificari ale vantului, cu viteze la rafala ce vor atinge si depasi 55-65 km/h, iar izolat 70 km/h, informeaza Mediafax.
 
Pentru judetele Constanta si Tulcea sunt anuntate, pana la ora 17.00, intensificari de vant cu viteze la rafala ce vor atinge si depasi 55-65 km/h.
 
Conform unei alte atentionari, valabila pana la ora 16.00, in judetele Dolj, Olt si sudul judetului Arges vantul va sufla cu viteze care, la rafala, vor atinge si depasi 60-70 km/h.
 
In Caras-Severin, pana la ora 15.00, vor fi intensificari de vant care, la rafala, vor atinge si depasi, local, 50-60 km/h si, izolat, 70 km/h. La munte, viteza la rafala va depasi 80-90 km/h.
 
In judetele Buzau, Teleorman si sudul judetului Arges, pana la ora 14.00, sunt anuntate intensificari ale vantului cu viteze la rafala ce vor atinge si depasi 55-65 km/h.
 
ANM a emis vineri o informare potrivit careia vremea se raceste accentuat sambata, va ploua in aproape toata tara si se vor inregistra intensificari ale vantului, iar in zona Carpatilor Orientali si Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Informarea este valabila pana duminica la ora 12.00.

5 aprilie 2014 14:00
Modifică setările cookies