• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cod galben de ploi si vijelii in 21 de judete

Cod galben de ploi si vijelii in 21 de judete

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru 21 de judete din centru si jumatatea de vest a tarii, valabila de marti, ora 15.00, pana miercuri, la ora 03.00. 

Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in Crisana, Maramures, Transilvania, in dealurile Banatului si ale Olteniei, precum si in zona montana.  Vor fi averse, ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si conditii de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi pe arii extinse 20-25 de litri pe metru patrat si izolat 50 de litri pe metru patrat, iar vantul se va intensifica temporar. 

Avertizarea cod galben a fost emisa pentru judetele Satu Mare, Maramures, Bihor, Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud, Harghita, Covasna, Mures, Alba, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Sibiu, Brasov si partial pentru Valcea, Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.  Meteorologii au mentionat ca in judetele Arad si Timis, care nu intra sub atentionarea cod galben, se vor inregistra in general cantitati de apa de 10-15 litri pe metru patrat.


16 septembrie 2013 15:03
Modifică setările cookies