• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cod galben de ploi si ninsori in sapte judete

Cod galben de ploi si ninsori in sapte judete

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru sapte judete din sudul si sud-vestul tarii, unde de miercuri seara pana joi seara va ploua, vantul va avea intensificari cu viteze de 50-60 kilometri pe ora. In zona de munte va ninge si vor fi rafale de vant de peste 70 de kilometri pe ora.

Potrivit ANM, in intervalul cuprins intre 16 aprilie, ora 18.00 si 17 aprilie, ora 20.00 va ploua in cea mai mare parte a tarii. 

Judetele aflate sub cod galben sunt Caras-Severin, Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj, Olt, precum si jumatatea de nord a judetului Arges. 

In Oltenia si in sudul Banatului, cantitatile de apa vor depasi local 25-30 de litri pe metru patrat si izolat 50 litri pe metru patrat, iar vantul va avea intensificari cu viteze de 50- 60 kilometri pe ora. 

In zona de munte va ninge, iar in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali stratul de zapada nou depus va fi consistent si vor fi rafale de vant de peste 70 kilometri pe ora. 

Meteorologii au precizat ca de miercuri dupa-amiaza si pana joi seara, vantul se va intensifica si in Muntenia, unde va depasi la rafala 60 de kilometri pe ora.


16 aprilie 2014 10:48
Modifică setările cookies