• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cod galben de ceata in 28 de judete

Cod galben de ceata in 28 de judete

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de ceata pentru 28 de judete, unde vizibilitatea este redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, in unele zone fiind si depuneri de chiciura.

Avertizarea nowcasting cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana la ora 11.00 in judetele Tulcea, Constanta, precum si in zonele joase din judetul Satu Mare, inclusiv in municipiul Satu Mare.
 
Judetele Bacau, Iasi, Galati, Vrancea, Botosani, Neamt, Vaslui si jumatatea de est a judetului Suceava, sunt sub avertizare cod galben de ceata pana la ora 13.00, izolat fiind semnalate si depuneri de chiciura.
 
Ceata reduce vizibilitatea si in unele zone din judetele Dolj, Gorj si Valcea, inclusiv in municipiile Craiova, Calafat, Targu Jiu si Ramnicu Valcea, avertizarea cod galben emisa pentru acestea fiind valabila pana la ora 10.00.
 
De asemenea, avertizare de ceata a fost emisa, pana la ora 09.00, si pentru judetele Brasov, Covasna, Harghita, zonele joase din judetele Mures si Sibiu, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Dambovita si Ilfov.
 
In judetele avertizate cu cod galben, inclusiv pe drumurile nationale si europene aferente, precum si pe autostrazile A1 si A2, ceata reduce vizibilitatea sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.

19 decembrie 2013 09:10
Modifică setările cookies