• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Circulaţia pe podul Agigea, restricţionată până la 1 noiembrie

Circulaţia pe podul Agigea, restricţionată până la 1 noiembrie

Traficul pe podul Agigea va fi restricţionat, începând de luni, până în 1 noiembrie, pentru finalizarea unei noi etape a lucrărilor de reabilitare.

Se va circula pe o singură bandă pe fiecare sens. În nopţile de luni, marţi şi miercuri, circulaţia va fi complet închisă, între orele 22.00 şi 06.00, maşinile fiind dirijate pe o rută alternativă.
 
Compania Natională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, pentru a putea finaliza o nouă etapă a lucrărilor de reabilitare şi pentru a nu pune în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier, circulaţia pe podul Agigea va fi restricţionată, de luni până la 1 noiembrie.
 
În nopţile de 18, 19 şi 20 septembrie, în intervalul orar 22:00-06:00, se va închide circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule”, anunţă CNAIR.
 
În timpul zilei se va putea circula pe câte o bandă pe sens.
 
În perioada în care traficul rutier pe podul Agigea va fi inchis, circulaţia va fi deviată pe ruta: Agigea – A4 (Intrare Port Constanţa Sud ) – Podul Nou (Apolodor) - Bretea acces la DN 39 (Eforie Nord - Agigea) - DN38 (Agigea - Negru Vodă).
 
Circulaţia rutieră va continua să se desfăşoare pe câte o singură bandă pe sens în perioada 21 septembrie - 01 noiembrie (ora 24.00), iar pentru evitarea aglomeraţiei este recomandată aceeaşi rută alternativă.  
 
Până la 1 noiembrie se va realiza montarea tunelului de protecţie deasupra căii podului, la o înălţime de 5,5 metri, şi a unor schele de lucru la Pilonul Central al Podului, în vederea reparaţiei suprafeţelor de beton ale acestuia.

18 septembrie 2017 09:34
Modifică setările cookies