• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Circulatia la metrou, reluata dupa incidentul in care a decedat un barbat

Circulatia la metrou, reluata dupa incidentul in care a decedat un barbat

Circulatia la metroul bucurestean - intrerupta temporar duminica, pe tronsonul Gara de Nord - Dristor 2, dupa incidentul in care un barbat cazut pe linie a decedat - a fost reluata la ora 10.51, au precizat, pentru Mediafax, reprezentantii Metrorex.

"Incepand cu ora 10.51, se circula din nou normal pe linia unde a avut loc incidentul", au spus sursele citate.
 
Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut pe linie la statia de metrou Eroilor din Capitala si a fost calcat de un tren care venea de la Izvor. Incidentul a fost semnalat la 112 in jurul orei 8.45.
 
Conducatorul trenului a relatat ca, la statia Eroilor, barbatul i-a iesit practic in fata pe linie, fiind astfel vorba, cel mai probabil, de o sinucidere. La fata locului s-au deplasat, de urgenta, echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti si SMURD, care au constatat decesul barbatului.

"Deocamdata, nu stim varsta barbatului. Nu a existat, initial, contact vizual cu victima, ea neraspunzand semnalelor noastre sonore. Barbatul prezinta leziuni incompatibile cu viata, fiind taiat", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

23 februarie 2014 11:40
Modifică setările cookies