• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cinci curse aeriene ce ar fi trebuit sa aterizeze in Capitala, deviate la Constanta din cauza cetii

Cinci curse aeriene ce ar fi trebuit sa aterizeze in Capitala, deviate la Constanta din cauza cetii

Cinci curse aeriene care ar fi urmat sa aterizeze, duminica dimineata, pe Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni au fost redirectionate catre Aeroportul Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, din cauza cetii, noteaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului International Mihail Kogalniceanu, Elena Vita, a declarat pentru Mediafax ca cinci curse au fost redirectionate in judetul Constanta, neputand ateriza pe Otopeni din cauza cetii.
 
Astfel, intre orele 7.57 si 8.49 au aterizat pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu patru curse Tarom care veneau de la Cluj, Timisoara, Iasi si Chisinau si care aveau la bord, in total, 156 de pasageri. De asemenea, o cursa Lufthansa Frankfurt - Bucuresti, cu 81 de pasageri la bord, a aterizat pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu in jurul orei 9.00, dar o ora mai tarziu a plecat din judetul Constanta catre Bucuresti.
 
Potrivit sursei citate, pasagerii celor patru curse Tarom se afla in continuare pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, iar compania va trimite o aeronava Boeing pentru a-i preluat pe toti si a-i duce la Bucuresti in aceasta dupa-amiaza, urmand ca cele patru aeronave cu care au sosit sa mai ramana in judetul Constanta pana la imbunatatirea conditiilor meteorologice, dupa care vor pleca spre Bucuresti.
 
Meteorologii au emis, duminica dimineata, o atentionare de cod galben de ceata pentru Bucuresti si noua judete din sud-est, precum si pentru autostrazile A2 si A3, valabila pana la ora 14:00.

15 decembrie 2013 15:00
Modifică setările cookies