• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Christian Bale are o statuie din ceara la muzeul Madame Tussauds din Londra

Christian Bale are o statuie din ceara la muzeul Madame Tussauds din Londra

Actorul galez Christian Bale, starul trilogiei "Batman", are incepand de marti o statuie din ceara la muzeul Madame Tussauds din Londra, informeaza lefigaro.fr.

Starul galez a fost extrem de ocupat in ultima vreme din punct de vedere profesional: a jucat in "Teapa in stil american/ American Hustle", de David O. Russell, pentru care este nominalizat la Oscar in 2014, se pregateste sa lanseze "Exodus", un film de Ridley Scott despre eliberarea evreilor din exilul lor egiptean, si a jucat in cele mai recente doua pelicule regizate de Terrence Malick.
 
In 2011, Christian Bale a castigat atat Oscarul, cat si Globul de Aur pentru rolul sau din "The Fighter", drama regizata de David O. Russell, acelasi cineast care a facut si "American Hustle".
 
La 39 de ani, actorul care a impresionat cu impasibilitatea din "Equilibrium" si cu alura scheletica din "The Machinist" se alatura astfel galeriei londoneze de manechine din ceara create in onoarea starurilor hollywoodiene.
 
Statuia dedicata lui Christian Bale este asezata intre cele ale actorilor Leonardo DiCaprio si Judi Dench.
 
Galezul Christian Bale a fost distribuit multi ani in productii independente, inainte de a juca in cateva filme de la Hollywood cu un buget important. Astfel, Christian Bale a atras atentia publicului la varsta de 13 ani, cand a jucat in filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Inceputuri" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptatii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) si "Terminator - Salvarea" (2009). Recent, Christian Bale a jucat in "Teapa in stil american/ American Hustle", de David O. Russel, rolul escrocului Irving Rosenfeld, pentru care este nominalizat la premiile Oscar, categoria "cel mai bun actor in rol principal", care vor fi decernate pe 2 martie, la Los Angeles.

25 februarie 2014 16:39
Modifică setările cookies