• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
CFR Calatori: Austria a suspendat temporar traficul feroviar dinspre Ungaria

CFR Calatori: Austria a suspendat temporar traficul feroviar dinspre Ungaria

Circulatia trenurilor internationale de calatori dintre Ungaria si Austria, prin frontiera Hegyeshalom, a fost oprita din cauza supraaglomerarii retelei ca urmare a valului de imigranti care doresc sa ajunga in Germania.

"Pentru calatoriile internationale spre Europa de Vest pot fi utilizate trenurile internationale de calatori care circula din Ungaria prin Slovacia. Incepand din aceasta dimineata, trenul international Dacia 346/ 347 Bucuresti - Budapesta - Viena si retur circula doar pana la Budapesta si retur, pana la redeschiderea traficului spre Austria", anunta CFR Calatori.

Persoanele care au bilete la trenurile internationale care circulau prin frontiera Hegyeshalom si care vor renunta la calatorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor neutilizate/pentru parcursul neefectuat, conform regulamentelor internationale de calatori in vigoare.  

Totodata, CFR Calatori anunta ca pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, pasagerii pot consulta pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.


11 septembrie 2015 13:47
Modifică setările cookies