• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cel mai in varsta absolvent de medicina din Romania si din lume. E supranumit Doctorul Atomic

Cel mai in varsta absolvent de medicina din Romania si din lume. E supranumit Doctorul Atomic

Cel mai in varsta absolvent de medicina din Romania este un singaporez de 66 de ani, care si-a sarbatorit joi reusita la Iasi. Supranumit Doctorul Atomic, a fost laudat de profesori si colegi, iar sotia, maritata cu el de peste trei decenii, a venit tocmai din Australia ca sa-l felicite. Proaspatul medic sustine cu mandrie ca ar fi chiar cel mai varstnic absolvent de medicina din lume.

 

La 66 de ani, este doctor in toxicologie, specialist in stiinte agricole si acum absolvent al Facultatii de Medicina Generala din Romania.

Atomic Leow: "Am asteptat sase ani si insfarsit am terminat, acesta este a sasea mea diploma. Sunt cel mai in varsta absolvent de medicina din lume. Am fost inregistrat in cartea recodurilor din Malaezia si in cartea recorducilor din Eli. Un doctor indian a absolvit la 64, dar eu am 66 si l-am batut cu doi ani, aici, in Romania!".

Prietenii si profesorii de la iasi au doar cuvinte de lauda la adresa lui.

Doctorul, care are doua fiice, dintre care una a terminat si ea medicina, dar in Australia, spune ca are planuri mari de viitor si nici nu se gandeste sa iasa la pensie.
 


25 iunie 2015 15:38
Modifică setările cookies