• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cel mai asteptat roman al anului, Inferno al lui Dan Brown, a fost lansat la New York. Din 26 august, apare si in limba romana

Cel mai asteptat roman al anului, „Inferno” al lui Dan Brown, a fost lansat la New York. Din 26 august, apare si in limba romana

La New York, a avut loc lansarea celui mai asteptat roman al anului: ''Inferno'', semnat de celebrul Dan Brown. Profesorul din "Codul lui Da Vinci" si "Ingeri si demoni" plonjeaza din nou in misterele Renasterii italiene, de aceasta data inspirandu-se din ''Infernul" lui Dante.

Cartea va fi lansata si in limba romana pe 26 august, la Editura Rao.
 
Autorul bestsellerurilor "Codul lui Da Vinci", "Inger si Demon" si "Simbolul Pierdut" a recunoscut ca lucrul la noul sau roman nu a fost usor.
 
Dan Brown a vorbit foarte putin despre noua lui carte, "Inferno", spunand ca prefera sa-i lase pe cititori sa o descopere singuri.
 
Al saselea roman al lui Brown il are ca personaj principal tot pe profesorul Robert Langdon, interpretat de Tom Hanks in "Codul lui Da Vinci".
 
In "Inferno", personajul isi pune viata in pericol de nenumarate ori, incercand sa descifreze un puzzle complicat care are in centru ''Infernul'' lui Dante.
 
Cartile lui Dan Brown au fost traduse in peste 52 de limbi si s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare. Dintre acestea, cele peste 80 de milioane de exemplare vandute din "Codul lui DaVinci" i-ar fi adus scriitorului, potrivit unor estimari, 250 de milioane de dolari.
 
Si "Simbolul Pierdut", din 2009, a avut un succes imens - romanul s-a vandut in peste 1 milion de exemplare in primele 24 de ore de la aparitie. Si in Romania, cartile lui Dan Brown au inregistrat un record uimitor.

16 mai 2013 20:53
Modifică setările cookies