• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Ce carti citeste Barack Obama in vacanta de vara

Ce carti citeste Barack Obama in vacanta de vara

Presedintele SUA, Barack Obama, va petrece urmatoarele doua saptamani de vacanta la resedinta de pe insula Martha's Vineyard, Massachusetts, in compania unei liste de carti, in care predomina romanele de fictiune, multe dintre acestea fiind scrise de castigatori ai Premiului Pulitzer, scrie mashable.com.

"Between the World and Me" a lui Ta-nehisi Coates este o carte eseu adresata fiului scriitorului, in care autorul exploreaza provocarile cu care se confrunta un barbat afro-american in SUA, parcurgand cronologic aceasta tema de-a lungul istoriei statului federal american pana in prezent.

"Washington: A Life" a lui Ron Chernow este o lucrare biografica dedicata vietii fostului presedinte american George Washington. 

"The Sixth Extinction" de Elizabeth Kolbert, publicista la The New Yorker, vorbeste despre pericolul de distrugere a umanitatii din cauza interventiilor umane asupra biosferei planetei.

"All That Is" de James Salter, "All the Light We Cannot See" de Anthony Doerr si "The Lowland" de Jhumpa Lahiri sunt romane de fictiune, de asemenea premiate.


14 august 2015 10:58
Modifică setările cookies