• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cazul unei aparitii extraterestre in Romania, investigat de National Geographic

Cazul unei aparitii extraterestre in Romania, investigat de National Geographic

Cazul unei aparitii extraterestre in Romania, investigat de National Geographic Channel, va fi difuzat pe postul de televiziune in decembrie, in cadrul serialului "Extraterestri in Europa".

Serialul prezinta "o analiza amanuntita asupra aspectelor fascinante si tulburatoare ale acestor intalniri cu inexplicabilul".

Cazul aparitiei extrarerestre in Romania va fi prezentat in episodul intitulat "La nunta in Romania", care va fi difuzat in premiera la National Geographic Channel, pe 27 decembrie, de la ora 21.00. In 2001, o pana de curent arunca satul Nanesti din judetul Vrancea, Romania, in bezna. Cand satenii ies afara sa cerceteze, un OZN rosu apare pe cer si emite perdele rotative de lumina care se rasfrang asupra localitatii. Oamenii merg mai departe incercand sa afle despre ce este vorba, dar sunt intampinati de o aparitie suprareala, care lumineaza cerul noptii... martorii sunt captivati de evenimentele bizare. Timp de aproape doua ore, aparitia trimite raze ciudate de lumina peste sat pentru ca apoi sa dispara. Pe parcursul urmatoarelor zile, povestea este analizata in presa. Anchetatorii de fenomene OZN romani viziteaza zona cautand martori, se mai spune in comunicatul National Geographic Channel. 


4 decembrie 2012 11:49
Modifică setările cookies