• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Catherine Deneuve isi vinde castelul din apropiere de l Ile-de-France pentru 4 milioane de euro

Catherine Deneuve isi vinde castelul din apropiere de l'Ile-de-France pentru 4 milioane de euro

Actrita franceza Catherine Deneuve a scos la vanzare castelul Primard, situat in Guainville, in apropiere de l'Ile-de-France, pentru aproape 4 milioane de euro, informeaza publicatia La République du Centre, citata de rtl.fr.

In acest sens a fost publicat un anunt si pe site-ul casei de licitatii Sotheby's.
 
Potrivit acestui anunt, locuinta de 1.200 de metri patrati este descrisa ca "un conac inspirat din principiile arhitecturale din ultima jumatate a secolului al XVIII-lea". Locuinta are trei etaje, iar pretul de vanzare este de 3.990.000 de euro.
 
La parterul casei exista o bucatarie de 50 de metri patrati, sufragerie, biblioteca, salon, iar la primul etaj se afla un dormitor matrimonial de 65 de metri patrati, doua camere, o baie, camera de oaspeti si alte anexe. De asemenea, la etajul al doilea se afla un dormitor matrimonial de 65 de metri patrati, doua camere pentru copii, spalatorie, camera de oaspeti si sauna, iar la etajul al treilea este amenajat un spatiu de recreere.
 
Catherine Deneuve, ajunsa in prezent la varsta de 70 de ani, a stiut cu multa inteligenta sa faca trecerea de la rolurile de sex-simbol din tinerete la roluri mature, serioase, si ramane una dintre cele mai cautate actrite franceze. Ea a putut fi vazuta recent in filmul "Elle s'en va/ On My Way", de Emmanuelle Bercot, inclus in competitia oficiala a Festivalului de la Berlin 2013. Celebra actrita franceza va putea fi vazuta in curand pe marile ecrane in alte doua filme regizate de cineasti de marca - "L'homme que l'on aimait trop", de André Téchiné, si "Trois coeurs", de Benoit Jacquot.
 
Catherine Deneuve, pe parcursul carierei sale impresionate, a castigat doua premii César, o Copa Volpi la Festivalul de la Venetia, un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin si o nominalizare la Oscar. Simbolizand eleganta franceza, Catherine Deneuve este una dintre putinele actrite din Franta care au fost incluse in Hall of Fame, la Hollywood. Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensata cu un premiu pentru intreaga cariera la gala organizata de Academia de Film Europeana.

21 aprilie 2014 15:08
Modifică setările cookies