• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Predoiu si Falca, in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la prezidentiale

Predoiu si Falca, in cursa interna a PDL pentru nominalizarea la prezidentiale

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, a anuntat ca se inscrie in cursa interna a PDL pentru a fi nominalizat drept candidat al partidului la alegerile prezidentiale din 2014.

 "Da, maine (vineri - n.r.) ma voi inscrie in cursa interna din PDL pentru selectarea candidatului la prezidentiale. E o cursa care incepe imediat ce candidaturile vor fi validate si va dura pana in jur de 15 decembrie. E o cursa care va desemna acel candidat care poate sa infranga un contracandidat al stangii. PDL face un efort fara precedent, este primul partid care nu stabilește candidatul la masa verde, intr-un birou. E primul partid care da dovada de curaj", a spus Catalin Predoiu, la Digi 24, transmite Mediafax.

"Ce-i lipsește Romaniei e un nou patos, o ambiție, o pofta de succes. Nu mai putem sta in acest platou in care ne-am infundat", a mai spus el. 

Predoiu a mentionat ca nu l-a anunțat despre intenția sa pe presedintele partidului, Vasile Blaga.

Si democrat-liberalul Gheorghe Falca, primar al Aradului, va intra in competitia interna pentru desemnarea candidatului PDL pentru Presedintia Romaniei, conform unor surse din conducerea PDL Arad.


11 octombrie 2013 10:18
Modifică setările cookies