• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Carla Bruni, sotia fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy, va modera o emisiune la postul de radio BBC2

Carla Bruni, sotia fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy, va modera o emisiune la postul de radio BBC2

Cantareata si modelul Carla Bruni, sotia fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy, va modera o emisiune la postul de radio BBC2, care va fi difuzata pe 15 mai si va fi dedicata Parisului si muzicii franceze, potrivit unui anunt al radiodifuzorului public britanic, citat de AFP.

Emisiunea, intitulata "Postcards from Paris", va fi difuzata pe 15 mai, intre orele 22.00 si 23.00, interval in care Carla Bruni va propune ascultatorilor din Marea Britanie piese muzicale interpretate de artistii sai preferati, printre care Edith Piaf, Georges Brassens, Charles Trenet si Charles Aznavour.
 
"Pentru a compune cantece franceze, trebuie sa stii sa scrii in franceza. Limba italiana este, in schimb, mult mai melodioasa. Avantajul limbii franceze este ca include mult mai multe cuvinte pentru a descrie lucrurile", a declarat cantareata de origine italiana, referindu-se la cel mai recent album al sau, "Little French songs", lansat in 2013.
 
Emisiunea, care se va derula in trei parti, a fost inregistrata in acelasi studio din Londra in care Carla Bruni si-a compus cele patru albume.
 
Printre vedetele feminine din lumea intreaga care se vor afla la microfonul postului de radio BBC2, in luna mai, se mai numara Dolly Parton si Ana Matronic, solista trupei Scissor Sisters.
 
Carla Bruni, fost fotomodel, devenita apoi cantareata, s-a casatorit cu Nicolas Sarkozy pe 2 februarie 2008, la cateva luni dupa divortul acestuia de Cecilia Sarkozy. Bruni si Sarkozy au impreuna o fetita, Giulia, nascuta in octombrie 2011.

12 aprilie 2014 14:38
Modifică setările cookies