• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cantaretul Pharrell Williams a lansat tricourile Happy , inspirate de melodia cu acelasi nume, nominalizata la Oscar pentru cel mai bun cantec

Cantaretul Pharrell Williams a lansat tricourile "Happy", inspirate de melodia cu acelasi nume, nominalizata la Oscar pentru cel mai bun cantec

Cantaretul Pharrell Williams, a carui melodie "Happy" a fost nominalizata la Oscarul pentru cel mai bun cantec original, a lansat o colectie de tricouri inspirate de acest cantec, informeaza Billboard.com.

Aceasta colectie de tricouri a fost lansata de Pharrell in parteneriat cu brandul de imbracaminte Peace Love World.
Tricourile din aceasta colectie au culoarea neagra si sunt imprimate cu o imagine cu celebra palarie cafenie de fetru purtata de Pharrell si creata de Vivienne Westwood. Palaria este "purtata" de un emoticon specific in limbajul online pentru redarea starii de fericire, iar sub aceasta imagine este imprimat mesajul "Fericirea este adevarul/ Happiness is the Truth".
 
Tricourile "Happy" ale lui Pharrell - lansate in trei versiuni (pentru femei, barbati si copii) - pot fi cumparate cu preturi cuprinse intre 25 si 45 de dolari, din reteaua de magazine a companiei Peace Love World si de pe site-ul acesteia.
 
Melodia "Happy", nominalizata la Oscar si inclusa pe coloana sonora a filmului de animatie "Sunt un mic ticalos/ Despicable Me 2", a ajuns deja pe primul loc in topurile muzicale din 20 de tari.
 
Pharrell Williams este producator, interpret si compozitor si a devenit cunoscut odata cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte si Chad Hugo. El este si solistul si tobosarul grupului N.E.R.D., pe care l-a infiintat alaturi de Chad Hugo si prietenul sau din copilarie Shay Haley.

22 martie 2014 12:50
Modifică setările cookies