• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cod galben de ninsori in Brasov, Buzau, Prahova, Harghita, Covasna. Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, inchisa

Cod galben de ninsori in Brasov, Buzau, Prahova, Harghita, Covasna. Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal, inchisa

Circulatia feroviara intre Brasov si Predeal este inchisa pentru eliberarea gabaritului caii ferate de copacii cazuti intre statiile Darste-Timisu de Sus, pe firul II si Timisu de Sus-Predeal, informeaza, marti, Compania Nationala de Cai Ferate.

Echipele feroviare aflate la fata locului intervin cu drezine pantograf pentru taierea copacilor cazuti intre statii Darste - Timisu de Sus - Predeal, pe firul II.

Calatorii pot solicita informatii despre eventualele intarzieri in traficul feroviar, din cauza vremii nefavorabile, la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara sau la numarul de telefon 021/9521.

Circulatie dificila in Harghita din cauza zapezii; in unele zone este viscol

Traficul rutier a fost intrerupt, marti dimineata, timp de aproape doua ore, pe DN 11 si pe DN2D, in judetul Covasna, dupa ce mai multe masini nu au mai putut inainta din cauza zapezii si au blocat soseaua

De asemenea, in jurul orei 9.00, a fost blocat si DN2D Ojdula, la limita cu judetul Vrancea, unde mai multe autovehicule neechipate pentru iarna nu au mai putut inainta din cauza viscolului si a zapezii.

Bucurestiul, maturat de furtuna

Mai multe strazi din Capitala au fost inundate, marti, in urma ploii torentiale si zeci de copaci rupti de vantul puternic au cazut pe carosabil si pe masini. Peste 20 de autovehicule au fost avariate.

Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau, a spus ca se circula greu din cauza apei acumulate pe carosabil pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti, in dreptul Institutului de Meteorologie, pe Soseaua Virtutii, Valea Oltului, Valea Ialomitei, Iancu de Hunedoara, Soseaua Progresului, Bucurestii Noi, la intersectia cu Razoare, Calea 13 Septembrie, la intersectia cu Soseaua Antiaeriana si Calea Mosilor, la intersectia cu strada Fainari. 

De asemenea, nu functioneaza semafoarele la intersectia Bulevardul Basarabia cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, la intersectia strazilor Mircea Vulcanescu cu Popa Tatu, pe Soseaua Giurgiului, la intersectia cu Drumul Gazarului, la intersectia Calea Mosilor cu Bulevardul Carol I, pe Drumul Sarii, la intersectia cu strada lt. Gaina si pe Soseaua Colentina, la intersectia cu Teiul Doamnei. 

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat pentru Mediafax ca in ultimele 24 de ore echipele ISU au intervenit la zeci de incidente, dintre care multe au fost caderi de arbori.

Pompierii au mai intervenit pentru de scoate apa din subsolul unor locuinte, marti dimineata fiind in desfasurare doua interventii pe strada Brumarescu si pe Soseaua Antiaeriana. 

O femeie de 31 de ani a fost ranita de un copac doborat de vant, marti dimineata, in zona Piata Presei Libere, aceasta fiind transportata la spital de un echipaj SMURD. A suferit un traumatism cranio-cerebral si, probabil, o fractura de femur, a mai spus Daniel Vasile. 

Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 si troleibuzele 71, 93 si 96 din Capitala au fost blocate din cauza unor copaci rupti de vant care au cazut pe carosabil.

Troleibuzele liniilor 71, 93 si 99 nu au circulat din cauza unui copac rupt de vant care a cazut pe Bulevardul Vasile Milea. 

Trenurile care circula pe relatiile Bucuresti - Craiova si Bucuresti - Brasov pot inregistra intarzieri de 10-15 minute intre statiile Chiajna - Gradinari si Crivina - Peris. 

Capitala si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Tulcea si Constanta sunt de luni, ora 21.00 pana miercuri, la ora 02.00, sub cod portocaliu de ploi, fiind prognozate precipitatii de pana la 80 de litri pe metru patrat.

Mai multe informatii gasiti pe www.stirileprotv.ro


1 octombrie 2013 13:34
Modifică setările cookies