• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Brooklyn, fiul de 15 ani al lui David Beckham, cu o avere de peste 200 mil. euro, s-a angajat intr-o cafenea

Brooklyn, fiul de 15 ani al lui David Beckham, cu o avere de peste 200 mil. euro, s-a angajat intr-o cafenea

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei si al lui David Beckham, in varsta de 15 ani, s-a angajat recent intr-o cafenea din Londra, unde lucreaza in weekend, deoarece parinti sai vor "sa il invete valoarea banilor", conform unei surse citate de dailymail.co.uk, scrie Mediafax.

Desi parintii sai au o avere estimata la 165 de milioane de lire sterline (202 milioane de euro), Brooklyn Beckham lucreaza in timpul turelor de weekend intr-o cafenea din vestul Londrei, unde este platit cu 2,68 de lire sterline (3,29 euro) pe ora.
 
Deoarece are sub 18 ani, Brooklyn nu poate lucra mai mult de sapte ore si trebuie sa i se acorde o pauza de o ora dupa patru ore de munca.
 
Un angajat al cafenelei, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, a confirmat, duminica, faptul ca Brooklyn a efectuat deja cateva ture de weekend si ca "se intelege bine" cu ceilalti barmani.
 
O sursa din anturajul familiei Beckham a dezvaluit faptul ca Brooklyn ar fi fost incurajat sa accepte aceasta slujba de parintii lui. "Am incercat sa le oferim un exemplu (copiilor, n.r.), aratandu-le importanta faptului de a munci din greu", a spus David Beckham in 2013.
 
Victoria Adams, fosta membra a trupei Spice Girls si designer de moda, si fostul fotbalist de talie internationala David Beckham s-au casatorit in 1999. Cei doi au impreuna patru copii - Brooklyn, in varsta de 15 ani, Romeo, in varsta de 11 ani, Cruz, in varsta de noua ani, si Harper, in varsta de doi ani.

19 mai 2014 17:33
Modifică setările cookies