• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Primarul Piedone si-a dat demisia. Regretul cel mai mare: nu m-am lasat consiliat pe fond de incarcare emotionala

Primarul Piedone si-a dat demisia. Regretul cel mai mare: "nu m-am lasat consiliat pe fond de incarcare emotionala"

Scene incredibile in fata primariei Sectorului 4, acolo unde jurnalistii au inceput sa-i bata in usa primarului caruia 25.000 de oameni i-au cerut demisia in strada.

UPDATE: Popescu Piedone si-a dat demisia in urma cu putin timp. Va prezentam comunicatul oficial:

In primul rand, as vrea sa imi exprim din nou regretul pentru tragedia din Clubul Colectiv.

Sunt si eu tata si ma doare sufletul cand ma gandesc la durerea celor care sunt nevoiti acum sa – si ingroape copiii sau sa tremure langa patul de spital, sperand ca ei sa se faca bine.

Condoleante familiilor indoliate si multa putere si sanatate celor care se lupta in aceste clipe pentru viata.

De asemenea, vreau sa imi exprim parerea de rau pentru reactiile din primele clipe de dupa tragedie. Imi dau seama acum ca nu era momentul cel mai potrivit sa vorbesc despre acte. Marturisesc insa ca motivul pentru care am facut-o nu a fost pentru ca sa imi salvez pielea, ci dorinta de a clarifica lucrurile cat mai repede, de a informa publicul despre documentele firmei care detinea Clubul Colectiv, din punct de vedere al competentelor Primariei Sectorului 4.

Dupa toate reactiile din ultimele zile, dupa emotia si furia total justificate si exprimate in spatiul public in cautarea vinovatilor, dupa miting-ul de ieri din Capitala in care mii de bucuresteni mi-au cerut demisia, am avut timp sa reflectez si am ajuns la urmatoarea concluzie:

Imi prezint astazi demisia de Primar al Sectorului 4, in semn de respect fata de victimele tragediei  si sper ca vidul legislativ si carentele administrative sa traga un semnal de alarma, de la cel mai simplu functionar, pana la cel mai inalt for legislativ.

Poate ca atunci cand mii de oameni ies in strada sa-ti ceara sa pleci si alte mii cer acelasi lucru pe retelele de socializare, e bine uneori sa asculti.

Imi asum aceasta vina morala, cat despre cea legala, voi lasa Justitia sa isi spuna cuvantul.

Le multumesc cetatenilor Sectorului 4 care au crezut in mine si care mi-au acordat voturile lor, le cer scuze ca plec si vreau sa ii asigur  ca nu  i-am tradat niciodata.

Le cer iertare si celor care cred ca am gresit, dar vreau sa stie ca am luptat mereu si pentru ei.

Poate ca am iesit uneori prea des la tv, dar am fost mandru de ceea ce am reusit sa fac impreuna si pentru bucurestenii mei, locuitori ai Sectorului 4.

Poate ca alteori am fost prea galagios, prea ferm, prea hotarat, dar am facut-o din cauza temperamentului meu impulsiv, suparat pe situatiile intolerabile.

Am vrut totdeauna sa asigur un trai sigur, sanatos si civilizat cetatenilor din Sectorul 4. Poate ca m-am implicat in prea multe lupte, poate am dus batalii pe prea multe fronturi si am scapat din vedere lucruri cu adevarat importante.

Cer iertare familiei mele pe care de multe ori am neglijat-o si ii rog pe cei dragi sa ma ierte, daca au avut de suferit din cauza mea.

Cu regret pentru familiile indoliate si respect pentru cetatenii Capitalei care vor un sistem mai responsabil, care sa ii protejeze mai bine, astfel incat astfel de tragedii sa nu se mai repete.

Cristian Popescu- Piedone,

De profesie om", a transmis primarul.

Citeste si:

Victor Ponta a demisionat si i-a propus lui Klaus Iohannis un nou nume pentru fotoliul de premier: "Nimeni nu contesta calitatea guvernarii"

25.000 de oameni au rabufnit de indignare, in strada, la Bucuresti: "Pana ieri am tacut, de azi incep sa urlu!" . Revolta a fost strigata si pe strazile din mai toate orasele din tara


4 noiembrie 2015 11:42
Modifică setările cookies