• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Breaking Bad ndash; Pe cai gresite , unul dintre cele mai premiate seriale americane, in oferta Voyo.ro

"Breaking Bad – Pe cai gresite", unul dintre cele mai premiate seriale americane, in oferta Voyo.ro

Cel de-al saselea sezon al super serialului ”Breaking Bad – Pe cai gresite” vine pe Voyo.ro din luna august, imediat dupa difuzarea in Statele Unite. Astfel, din 12 august, romanii pot vedea pe Voyo.ro cate un episod pe saptamana din cel de-al saselea sezon al mult premiatului serial, imediat dupa lansarea americana.

Mai mult decat atat, pana atunci utilizatorii Voyo.ro pot vedea si primele cinci sezoane ”Breaking Bad – Pe cai gresite”, care vor fi incluse in oferta Voyo.ro din 1 iulie.    

Unul dintre cele mai premiate si urmarite seriale americane, care cu siguranta va da dependenta, "Breaking Bad – Pe cai gresite" spune povestea lui Walter White, un geniu in chimie care ajunge sa predea in invatamantul de stat. Povestea lui se complica insa in clipa in care este diagnosticat cu cancer la plamani in forma avansata. Asa se face ca acesta este nevoit sa apeleze la metode mai putin ortodoxe pentru a asigura traiul si viitorul familiei sale.

Serialul, laureat al premiilor Emmy, urmareste transformarea uluitoare a personajului principal: de la Walt cel bland si de casa, la Heisenberg, un criminal feroce, lider al unui cartel al drogurilor.  


1 iulie 2013 14:17
Modifică setările cookies