• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Biroul AFP din Gaza, lovit de un raid israelian. ONU: Peste 140 de morti, de la inceputul conflictului

Biroul AFP din Gaza, lovit de un raid israelian. ONU: Peste 140 de morti, de la inceputul conflictului

Cladirea in care se afla biroul AFP din Gaza a fost afectata de un atac aerian israelian, conform unui fotoreporter AFP. Potrivit reprezentantului palestinian la ONU, ofensiva israeliana s-a soldat cu peste 140 de morti si peste 950 de raniti in Fasia Gaza, pana in prezent.

Fotoreporterul Mahmoud Hams, care se afla in biroul agentiei aflat la etajul patru al turnului ce cuprinde si un centru comercial la parter, a precizat ca nici el nici vreun alt angajat al AFP nu au fost raniti, adaugand ca trei rachete par a fi lovit etajul sase al cladirii.
 
"Eram in birou impreuna cu un coleg si dintr-o data am auzit o explozie care nu parea sa se fi produs foarte aproape desi zguduise cladirea, insa ne-am dat seama ca avusese loc deasupra noastra", a explicat acesta.
 
Armata israeliana a confirmat ca a vizat imobilul de opt etaje situat in cartierul Rimal, in plin centrul orasului Gaza. Imobilul adaposteste la etajele inferioare un centru comercial.
 
Ostilitatile au continuat marti intre Israel si Hamas, marcate de bombardamente soldate cu morti in Gaza, o noua lansare de rachete catre Ierusalim si moartea primului soldat israelian, pe fondul unor intense eforturi diplomatice de a impune un armistitiu.
 
Reprezentantul palestinian la ONU a anuntat marti ca ofensiva israeliana s-a soldat cu peste 140 de morti si peste 950 de raniti in Fasia Gaza, mai precizeaza AFP, preluata de Mediafax.

21 noiembrie 2012 07:14
Modifică setările cookies