• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Beyonce si Jay-Z vor canta la nunta lui Kim Kardashian si Kanye West, pentru 2 milioane de dolari

Beyonce si Jay-Z vor canta la nunta lui Kim Kardashian si Kanye West, pentru 2 milioane de dolari

Cantareata Beyonce si sotul ei, rapperul Jay-Z, vor sustine un scurt recital la nunta cuplului Kim Kardashian-Kanye West, care va avea loc sambata, la Paris, informeaza contactmusic.com.

Beyonce si Jay-Z poarta ultimele negocieri cu postul de televiziune E! - care produce, de altfel, reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians" si care finanteaza o parte din nunta cuplului Kardashian-West - pentru a sustine "un scurt spectacol" in timpul ceremoniei, pentru suma de 2 milioane de dolari.
 
Vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West se vor casatori sambata, la Paris.
 
Rapperul si starleta TV au vizitat la sfarsitul lunii ianuarie Palatul Versailles, unde si-ar fi dorit sa se casatoreasca. Insa presedintele comitetului care administreaza Palatul Versailles, Catherine Pégard, le-a explicat ca organizarea unei nunti intr-un astfel de muzeu nu este posibila.
 
Totusi, Kanye West si Kim Kardashian au decis sa mentina Versailles-ul pe lista festivitatilor de nunta.
 
De altfel, cei doi vor organiza vineri o vizita privata la palatul-muzeu Versailles pentru invitatii lor. Evenimentul va avea loc dupa inchiderea programului de vizitare a celebrului palat al regelui Louis al XIV-lea.
 
Potrivit presei italiene, o mare petrecere de nunta ar urma sa aiba loc sambata seara la Florenta, in Forte Belvedere, o fortareata din secolul al XVI-lea construita de familia Medici si utilizata in prezent ca spatiu expozitional.
 
Kim Kardashian si Kanye West, a caror relatie a inceput in 2012, sunt parintii unei fetite, North, care s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013.
 
Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", de pe postul E!, este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.
 
Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013.

22 mai 2014 11:09
Modifică setările cookies