• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Beyonce si printul Charles strang bani pentru tinerii defavorizati

Beyonce si printul Charles strang bani pentru tinerii defavorizati

Beyonce s-a asociat cu printul Charles al Marii Britanii in cadrul unui proiect caritabil, organizat cu scopul de a strange bani pentru tinerii defavorizati, informeaza Contactmusic.com.

Artista americana ii incurajeaza pe fanii ei sa doneze 3 lire sterline pentru fundatia printului Charles, in cadrul campaniei ei globale "#BeyGood", lansata cu scopul de a-i face pe oameni sa aiba o atitudine pozitiva fata de comunitatile in care traiesc.
 
Printul Charles s-a intalnit prima data cu artista americana in anul 2003, la un concert sustinut de aceasta in Hyde Park din Londra, marturisindu-i cu acea ocazie ca fiul lui cel mare, printul William, facuse o pasiune pentru ea in adolescenta, iar celalalt fiu al sau, printul Harry, este si el un mare admirator al muzicii ei.
 
Donatiile pentru aceasta campanie pot fi facute online, pe site-ul fundatiei The Prince's Trust, dar si la telefon, prin SMS, la un numar special din Marea Britanie.
 
Beyonce Knowles a devenit celebra la sfarsitul anilor '90 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".
 
Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 13 in calitate de artista solo. A jucat si in filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

14 februarie 2014 21:45
Modifică setările cookies