• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Basescu, la PMP: Vreau sa va fiu partener. Apreciez delicatetea lui Udrea, care nu a venit

Basescu, la PMP: Vreau sa va fiu partener. Apreciez delicatetea lui Udrea, care nu a venit

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica ca vrea sa fie "un partener pentru PMP" si i-a multumit public presedintelui autosuspendat al partidului, Elena Udrea, precizand ca apreciaza "delicatetea" acesteia de a nu fi prezenta la eveniment.

"..chiar daca nu este, tin sa-i multumesc. Apreciez delicatetea de a nu fi in sala. Sper sa aiba conditii corecte sa se apere. Sper sa imi confirme inca o data ca este om cinstit", a spus Basescu despre Udrea. 

In ceeea ce priveste relatiile sale cu PMP, fostul presedinte al Romaniei a spus ca vrea sa fie "un partener" al formatiunii.

"Vreau sa va fiu partener/ Va voi pune la dispozitie experienta mea, dar nu va voi conduce", a subliniat Basescu.  "Sunt convins ca partidul va creste si va fi un etalon", a spus Basescu despre PMP, partid care "trebuie sa se afirme drept capabil de solutii teoretice si actiune practica pentru modernizarea Romaniei si consolidarea statului de drept".  Basescu a adaugat ca PMP a trecut "pragul" la ambele scrutinuri de anul trecut, ceea ce este "exceptional".


8 februarie 2015 11:40
Modifică setările cookies