• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
7,6 milioane euro pentru o noua linie de telegondola in Sinaia

7,6 milioane euro pentru o noua linie de telegondola in Sinaia 

O noua linie ultramodern de telegondola va fi construita in Sinaia pe tronsonul Cota 1400 - Cota 2000, dupa ce  compania Transport Urban Sinaia, ce are ca unic actionar Consiliul Local Sinaia, a primit din partea unei banci o linie de finantare, de 7,6 milioane euro.

Imprumutul a fost acordat pe o perioada de 10 ani.

"Cu ajutorul acestei instalatii, reusim sa cream un sistem de transport pe cablu integrat, ultramodern si foarte sigur pana la partiile de altitudine de la Cota 2000, evitam aglomeratia cauzata de capacitatile precare de transport din acest moment si reducem costurile unei zile de ski la Sinaia. Investitia se afla in faza de executie si facem tot ce ne sta in puteri ca Gondola Carp sa functioneze in sezonul de ski 2015-2016", a declarat Bogdan Falcescu, director general al Transport Urban Sinaia. 

Transport Urban Sinaia este o companie publica, cu capital integral de stat, ce administreaza un patrimoniu in valoare de aproximativ 35 de milioane de euro, compus din: Partiile de Ski Sinaia si instalatiile de inzapezire artificiala, Gondola Sinaia, Transport Public Sinaia, Bike Resort Sinaia, Parcari Publice Sinaia si Facilitati Sportive Sinaia. La acestea se adauga Telescaunul Soarelui si Babyski Partia Noua.


6 octombrie 2015 15:49
Modifică setările cookies