• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Avril Lavigne s-a casatorit cu Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback

Avril Lavigne s-a casatorit cu Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback

Cantareata canadiana Avril Lavigne s-a casatorit cu compatriotul ei Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, intr-o ceremonie care a avut loc sambata, in sudul Frantei, informeaza dailymail.co.uk, preluat de Mediafax.

Informatia a fost facuta publica pe Twitter, sambata, de purtatorul de cuvant al agentiei de impresariat care o reprezinta, Mike Heller: "Sunt in sudul Frantei, pentru a o vedea casatorindu-se pe micuta mea Rok star #avril si sunt atat de fericit sa iau parte la aceasta sarbatoare speciala".
 
Relatia dintre Avril Lavigne si Chad Kroeger, in varsta de 38 de ani, a fost foarte discreta. Avril Lavigne si Chad Kroeger s-au imprietenit in luna februarie a anului trecut, cand au compus impreuna o piesa ce urma sa apara pe cel de-al cincilea album de studio al cantaretei.
 
"Intre ei s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste in acea perioada, pe care au petrecut-o compunand muzica impreuna", declara un prieten al cantaretei Avril Lavigne.
 
Chad Kroeger a cerut-o in casatorie pe Avril Lavigne pe 8 august 2012 si i-a oferit un inel de logodna cu un diamant de 14 carate. Aceasta este prima casatorie pentru Chad Kroeger si cea de-a doua pentru Avril Lavigne, care a divortat, in 2009, de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41. Ea a avut apoi o relatie cu Brody Jenner.
 
Avril Lavigne a debutat in 2002, cu albumul "Let Go", care s-a vandut in peste 14 milioane de copii in intreaga lume. Ea a devenit celebra pentru piese precum "Complicated" si "Sk8er Boi". Lavigne a interpretat single-ul "Alice", principala piesa de pe coloana sonora a filmului regizat de Tim Burton "Alice in Wonderland", lansat in martie 2010. Artista canadiana si-a lansat cel de-al patrulea album de studio, intitulat "Goodybe Lullaby", in martie 2011.
 
Trupa canadiana de rock Nickelback, printre hiturile careia se numara piese precum "Rock Star" si "Photograph", a vandut, pana la ora actuala, peste 50 de milioane de albume in intreaga lume. A fost recompensata, pana in prezent, cu doua premii American Music, sapte premii Billboard Music si a primit sase nominalizari la premiile Grammy.

30 iunie 2013 11:54
Modifică setările cookies