• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Avionul cu care premierul s-a intors de la Cluj a ratat initial aterizarea. Ponta: A fost chiar rau!

Avionul cu care premierul s-a intors de la Cluj a ratat initial aterizarea. Ponta: A fost chiar rau!

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului s-au intors sambata in Bucuresti a ratat initial aterizarea din cauza vremii, Ioana Avadani, director CJI, aflata in avion, spunand ca 10% dintre pasageri "au borat", iar Ponta precizand ca "intr-adevar a fost rau".

Avionul s-a intors de la Cluj-Napoca, unde Ponta si Tariceanu au participat, vineri, la Congresul UDMR, premierul avand, sambata, si o actiune la Zalau, si a aterizat cu dificultate la Bucuresti, conform acestei relatari. 

"The bumpiest flight I've ever had! Smucituri si goluri de aer, derapaje (da, si avioanele pot derapa pe aer), all that jazz. Cam 10% din pasageri au borat. Pe buna dreptate, as zice. Stewardesa ne-a spus-o pe aia cu "stimati pasageri, va rugam, pastrati-va calmul". Am ratat aterizarea din cauza vantului. In aceste clipe de restriste, ma gandeam ca, daca e vreo vecinatate care sa aduca un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. In fine, am aterizat si, credeti-ma, pilotii si-au meritat aplauzele! La debarcare, delegatia oficiala s-a suit in microbuzul de protocol. Mai putin premierul, care s-a alaturat pasagerilor de rand, boratori, palizi si razand isteric, ca oamenii care tocmai au invatat ca viata e importanta. Pentru aceasta decizie, premierul Ponta are de la mine un DA. Intr-o nota mai personala: 1. delicioasa dilema doamnei de la Protocol, care nu stia pe cine sa urmareasca cu umbrela: pe premierul autobuzist sau pe al doilea om in stat, din microbuz ? 2. A disparut aparatul de chemat taxiuri de la Sosiri Interne. Daca vii de la Cluj, la ce-ti treba taxi? ", scrie Avadani pe Facebook. 

Problemele au fost confirmate pentru Mediafax de premierul Victor Ponta.  "Da, este totul adevarat", a spus Ponta, adaugand ca zboara atat de mult incat poate sa realizeze ca intr-adevar "a fost rau".


19 aprilie 2015 13:41
Modifică setările cookies