• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Autostrada Bucuresti ndash; Ploiesti, inchisa de Nicolas Cage

Autostrada Bucuresti – Ploiesti, inchisa de Nicolas Cage

Autostrada Bucuresti - Ploiesti, va fi inchisa maine, temporar, pentru un oaspete special. Actorul Nicolas Cage, filmeaza in Romania, iar maine va turna cateva secvente, pe A3.

Politia Rutiera a dat curs solicitarii venite din partea producatorilor filmului de lung metraj care il are in rolul principal pe Nicolas Cage. Actorul este in Romania de la inceputul lunii, iar maine va filma mai multe secvente aici, pe autostrada A3.
 
Astfel incepand cu ora 8 dimineata circulatia va fi inchisa temporar pe perioade de 30 de minute, pe tronsonul Stefanesti-Snagov pe firul de mers de la Bucuresti catre Ploiesti.
 
Soferii pot intra pe A3 pe la Snagov, dar asta inseamna sa mearga pe un drum comunal, ori pot astepta la Stefanesti unde politia rutiera va da drumul masinilor din 30 in 30 de minute.
 
Totusi cea mai buna solutie pentru ca soferii sa nu astepte in trafic si nici sa se formeze cozi care ar putea bloca centura Bucurestiului, este sa circule pe DN1 Bucuresti-Otopeni-Ploiesti. Autorizatia de filmare expira la ora 18.30 cand circulatia va reveni la normal.
 
Nicolas Cage joaca in "The Dying of the Light" rolul unui agent CIA ce începe să îşi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni.
 
In 2010, actorul a filmat în Romania pentru filmul "Ghost Rider - Spirit of Vengeance", care a fost lansat în 2012.

24 februarie 2014 19:04
Modifică setările cookies