• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Aur si argint pentru sportivii romani, la CE de canotaj de la Sevilla

Aur si argint pentru sportivii romani, la CE de canotaj de la Sevilla  

Echipajul feminin de dublu rame al Romaniei a castigat, duminica, medalia de aur la Campionatul European de canotaj de la Sevilla, acesta fiind al cincilea titlu continental consecutiv pentru Romania in aceasta proba.

Echipajul format din sportivele Cristina Grigoras si Andreea Boghian a luat startul pe culoarul 4 si a incheiat cursa de 2.000 de metri, cu timpul de 7:49.09 minute, cucerind medalia de aur. Pe podium au mai urcat echipajele Germaniei (7:51.56 minute) si Ucrainei (7:57.26).
 
Echipajul feminin de 8 plus 1 al Romaniei a castigat, duminica, medalia de aur la Campionatul European de la Sevilla, aceasta fiind a saptea performanta consecutiva pentru sportivele tricolore la nivel continental.
 
Favoritele finalei de 8 plus 1, Roxana Cogianu, Ionela Zaharia, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Adelina Cojocariu, Andreea Boghian, Camelia Lupascu, Nicoleta Albu si Daniela Druncea, au dominat cursa de 2000 de metri de la un capat la altul. Echipajul Romaniei a incheiat cu timpul de 6:41.83 minute, obtinand medalia de aur, pe care a cucerit-o pentru a saptea oara consecutiv.
 
Totodata, echipajul masculin de 4 rame fara carmaci al Romaniei a castigat, duminica, medalia de argint, la Campionatul European de canotaj, de la Sevilla.
 
Echipajul de 4 rame fara carmaci masculin, in componenta Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Parghie, Florin Curuea, a luat startul pe culoarul trei si a incheiat cursa de 2.000 metri, cu timpul de 6:23.83 minute, obtinand medalia de argint.

2 iunie 2013 14:39
Modifică setările cookies