• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Politia a gasit svastici in locuinta cuplului care a ucis trei persoane in Las Vegas

Politia a gasit svastici in locuinta cuplului care a ucis trei persoane in Las Vegas  

Politia a gasit svastici in locuinta cuplului care a ucis trei persoane in Las Vegas, dupa care s-a sinucis, aparent in urma unui pact sinucigas, relateaza postul Sky News in pagina electronica.

Cei doi atacatori, care au impuscat mortal doi politisti si un civil inainte sa se sinucida, erau adepti ai "suprematiei albilor" si vizau politia. Suspectii erau casatoriti, potrivit publicatiei Las Vegas Review-Journal. Ei par ca s-au sinucis in urma unui pact sinucigas.
 
Identitatea celor doi nu a fost dezvaluita, insa locuinta le-a fost perchezitionata de catre politie. The Review-Journal scrie ca investigatorii au descoperit in locuinta obiecte asociate teoriei suprematiei albilor si svastici.
 
In atacul armat comis la restaurantul CiCi's Pizza, duminica, au fost ucisi ofiterii Alyn Beck, in varsta de 41 de ani, si Igor Soldo, in varsta de 31 de ani. Ei "luau masa in momentul in care au fost atacati", a precizat Politia din Las Vegas intr-un comunicat. Ambii au fost declarati morti la spital. Beck facea parte din politie din 2001, era casatorit si avea trei copii, iar Soldo facea parte din Departament din 2006, era casatorit si avea o fiica.
 
Unul dintre atacatori a strigat "Aceasta este o revolutie". Ulterior, cei doi suspecti, un barbat si o femeie, au fugit catre un magazin Walmart, peste drum, unde au impuscat o persoana, la intrarea in cladire, si s-au angajat intr-un schimb de focuri cu politisti, dupa care s-au sinucis.
 
Atat pizzeria, cat si magazinul Walmart au ramas inchise pe timpul investigatiilor efectuate de criminalisti.

9 iunie 2014 14:40
Modifică setările cookies