• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Aproximativ 20 de jurnalisti ai publicatiei Romania Libera au intra in greva

Aproximativ 20 de jurnalisti ai publicatiei Romania Libera au intra in greva

Aproximativ 20 de jurnalisti ai publicatiei Romania libera au intrat in greva, pe durata nedeterminata, incepand de joi, ora 14.00, din cauza neonorarii de catre conducerea administrativa a ziarului a obligatiilor financiare fata de redactie, au declarat surse, citate de Mediafax.

Un anunt privind intentia redactiei publicatiei Romania libera de a intra in greva a fost postat joi pe site-ul romanialibera.ro: "Din cauza neonorarii de catre conducerea administrativa a cotidianului Romania Libera a obligatiilor financiare fata de redactie, ziaristii de la departamentele print si online au decis sa intrerupa activitatea pe termen nedeterminat, incepand de astazi, 28 februarie, ora 14.00".
 
La momentul difuzarii acestei stiri, anuntul nu se mai regaseste pe site-ul publicatiei. Pe de alta parte, in momentul difuzarii acestei stiri, pe site-ul romanialibera.ro ultima stire a fost publicata la ora 13.59.
 
Surse au declarat, pentru Mediafax, ca aproximativ 20 de jurnalisti ai cotidianului Romania libera au intrat in greva joi, la ora 14.00.
 
Pana la momentul difuzarii acestei stiri, Dan Turturica, redactorul-sef al cotidianului Romania Libera, si Dan Adamescu, patronul publicatiei, nu au putut fi contactati. Cotidianul Romania Libera face parte din portofoliul grupului de presa Medien Holding, controlat de familia Adamescu.

28 februarie 2013 10:29
Modifică setările cookies