• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Aproape o suta de accidente rutiere, provocate de polei

Aproape o suta de accidente rutiere, provocate de polei

Aproape o suta de accidente rutiere, din care 17 s-au soldat cu ranirea unor persoane, s-au produs, vineri, din cauza poleiului, pe raza a opt judete si in Capitala, intre orele 5.00 si 12.00, a informat sefului Directiei Politiei Rutiere, chestorul Lucian Dinita.

77 de tamponari si 17 accidente cu ranire s-au produs in judetele aflate sub avertizare de cod galben de polei, respectiv in Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, dar si in municipiul Bucuresti.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de polei valabila vineri dimineata, pentru sudul judetelor Arges, Dambovita si Prahova, inclusiv autostrada A1, A3 si drumurile nationale aferente, precum si pe arii relativ extinse in judetele Dolj, Olt, Valcea si Gorj (inculsiv municipiile Craiova, Slatina, Rm. Valcea si Tg. Jiu), izolat in judetul Mehedinti, dar si pe arii extinse in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Ilfov si municipiul Bucuresti, inclusiv autostrada A2 si drumurile nationale aferente.


11 ianuarie 2013 16:01
Modifică setările cookies