• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Antonescu: Decidem saptamana viitoare viitorul ministru al Transporturilor, Silaghi e o varianta

Antonescu: "Decidem saptamana viitoare viitorul ministru al Transporturilor, Silaghi e o varianta"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca la inceputul saptamanii viitoare va avea loc sedinta conducerii PNL care va decide numele viitorului ministru al Transporturilor, iar Ovidiu Silaghi este una dintre variantele luate in calcul pentru acest portofoliu.

"Forul statutar al partidului, Biroul Politic National se va intruni la inceputul saptamanii viitoare, probabil luni sau marti, si va face o noua propunere pentru acest minister. Portofoliul ramane bineinteles la PNL si vom face o propunere, vom discuta cu premierul Ponta si vom continua", a declarat Crin Antonescu.
 
El a fost intrebat daca este posibil sa fie sustinut pentru aceasta functie deputatul PNL Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor in primul Cabinet Ponta.

"Este una dintre variante, dar decizia va fi luata de BPN si nu are rost sa vehiculam mai multe nume inainte de aceasta reuniune", a precizat liderul PNL.

Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanta suprema, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul "Transformatorul", iar fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsa tot de cinci ani de inchisoare cu executare, decizia nefiind definitiva.

12 iulie 2013 19:50
Modifică setările cookies