• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Angelina Jolie si Brad Pitt se lanseaza in industria vinurilor

Angelina Jolie si Brad Pitt se lanseaza in industria vinurilor

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt se alatura unei liste impresionante de celebritati care au investit in industria vinurilor, lansandu-si propria marca de vin rosé, produs pe domeniul lor din sudul Frantei, potrivit AFP.

Cei doi actori americani s-au asociat cu o familie de viticultori francezi, Perrin, pentru a produce vinul "Miraval Côtes de Provence", denumit astfel dupa numele proprietatii pe care au achizitionat-o in 2008, cu aproximativ 40 de milioane de euro.
 
Aflat in apropiere de satul Brignoles, castelul lor din secolul al XVII-lea, care le serveste pe post de resedinta de vara, este inconjurat de un teren de 500 de hectare, dintre care 50-60 de hectare sunt acoperite cu vita-de-vie.
 
Marc Perrin doreste sa produca 150.000 de sticle de vin rosé in primul an. Mai tarziu, domeniul va produce si vinuri rosii si albe. In Franta, vinul rosé "Miraval Côtes de Provence" va costa in jur de 15 euro.
 
Lansandu-se in industria vinurilor, celebrul cuplu hollywoodian se alatura unei liste impresionante de staruri care au investit in vinuri, pentru imagine, din interese financiare sau din pasiune. Printre acestea se numara fostul campion german de Formula 1, Michael Schumacher, actorul francez Gérard Depardieu, fotbalistul David Beckham, cineastul Francis Ford Coppola si cantareata Madonna.

15 februarie 2013 11:35
Modifică setările cookies