• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Alina Bica si Dorin Cocos, plasati in arest la domiciliu

Alina Bica si Dorin Cocos, plasati in arest la domiciliu

Alina Bica si Dorin Cocos vor fi plasati in arest la domiciliu, in dosarul cunoscut sub numele de "Bica 2", dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a inlocuit masura arestului preventiv in cazul celor doi, hotararea luata de instanta fiind definitiva. 

Bica si Cocos vor parasi Arestul central al Politiei Capitalei, unde se afla din 22 noiembrie si respectiv din 29 octombrie. 

Omul de afaceri Dorin Cocos mai are emis pe numele lui un mandat de arestare la domiciliu, in dosarul "Microsoft". De asemenea, si Alina Bica mai este arestata la domiciliu intr-un alt dosar, respectiv in "Bica 1". 

Alina Bica este judecata pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat, dar si pentru abuz in serviciu in cazul lui Videanu.  Procurorii o acuza pe Alina Bica, la data faptelor secretar de stat si reprezentant al Ministerului Justitiei in cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), ulterior procuror sef al DIICOT, de cate doua fapte de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului. 

Omul de afaceri Dorin Cocos este judecat pentru doua fapte de trafic de influenta si dare de mita, iar fiul acestuia Alin Cocos, pentru complicitate la trafic de influenta si complicitate la dare de mita.


21 aprilie 2015 17:54
Modifică setările cookies