• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Alina Bica se alătură Elenei Udrea și spune că are statut de refugiat politic în Costa Rica. Cere sa fie audiată prin videoconferință

Alina Bica se alătură Elenei Udrea și spune că are statut de refugiat politic în Costa Rica. Cere sa fie audiată prin videoconferință

Avocatul Alinei Bica a anunţat, vineri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că fosta şefă a DIICOT a primit din luna ianuarie statutul de refugiat politic în Costa Rica şi solicită să fie audiată prin videoconferinţă în procesul ANRP, în care este judecată alături de omul de afaceri Dorin Cocoş şi fiul acestuia, Alin Cocoş, scrie Agerpres.

La termenul de vineri al dosarului ANRP, avocatul Doru Trăilă le-a explicat judecătorilor că Alina Bica se află în imposibilitatea de a se prezenta la proces şi a făcut o cerere de amânare, pentru că aceasta vrea să fie audiată prin videoconferinţă, aducând ca argument faptul că acest lucru a fost posibil în cazul lui Sebastian Ghiţă, aflat în prezent la Belgrad.

Avocatul a depus trei înscrisuri medicale la dosar, în care un medic curant spune că Bica ar avea o leziune post-traumatică lombară, nu se poate deplasa în următoarele trei luni cu avionul şi nu sunt croaziere maritime pe care să le poată folosi. În plus, a arătat avocatul, Bica urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale.


20 aprilie 2018 10:40
Modifică setările cookies