• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Adriean Videanu vrea sa candideze din nou pentru Primaria Capitalei, in 2016

Adriean Videanu vrea sa candideze din nou pentru Primaria Capitalei, in 2016

Fostul primar al Capitalei Adriean Videanu vrea sa intre in cursa pentru Primaria Capitalei, in 2016, recunoscand ca cea mai mare greseala pe care a facut-o a fost ca nu a candidat, in 2008, pentru un al doilea mandat, scrie Mediafax.

Videanu a spus ca PDL se gandeste serios sa recastige Primaria Capitalei.
 
Liderul PDL a admis, totodata, ca o eroare a sa a fost lipsa de comunicare in perioada in care a fost la Primaria Capitalei.
 
"Nu am facut-o din naivitate. Daca as fi comunicat la Primaria Capitalei tot ce am facut, n-ar mai fi spus bucurestenii astazi ca stadionul este facut de Sorin Oprescu, n-ar mai fi spus ca pasajul e facut de Sorin Oprescu, ca toate celelalte lucrari sunt incepute de Sorin Oprescu. A fost eroarea mea. (...) Vina imi apartine exclusiv, nu era obligatia partidului sa comunice", a explicat Videanu.
 
Adriean Videanu s-a aratat dispus si sa intre in competitia interna pentru desemnarea unui candidat la prezidentialele de anul viitor, garantand ca cel care va fi desemnat are toate sansele sa intre in turul al doilea de scrutin alaturi de un candidat al actualei USL.

29 mai 2013 11:07
Modifică setările cookies